Νέο κρούσμα ντόπινγκ στο Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη

Gazzetta team
Νέο κρούσμα ντόπινγκ στο Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη

bet365

Δεύτερος ποδοσφαιριστής από το μπαράζ ανόδου ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη βρέθηκε σε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!

Μετά τον πρώτο ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες στο μπαράζ ανόδου μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Ξάνθης, έρχεται ακόμα ένας να βρεθεί θετικός στον έλεγχο που έκανε το ΕΣΚΑΝ. Όπως φαίνεται τελικά μόνο... χαμένα δεν πήγαν τα δέκα αντιντόπινγκ κοντρόλ που έγιναν μετά το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες και ο δεύτερος ποδοσφαιριστής φαίνεται να είναι από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και ο πρώτος! Πλέον, αναμένεται να κληθεί και αυτός σε απολογία και η τιμωρία που προβλέπεται είναι δύο χρόνια αποκλεισμός από τις αθλητικές δραστηριότητες, εφόσον τελικά επιβεβαιωθεί η κατηγορία για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα