Μπήκε δυνατά η Σταντάρ! (vid)

Μπήκε δυνατά η Σταντάρ! (vid)

Μπήκε δυνατά η Σταντάρ! (vid)

bet365

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία επικράτησε στην πρεμιέρα της Σαρλερουά 3-0. Εξαιρετικός ο Μπία, δίδυμο Ντε Καμάργκο, Εζεκίελ στην επίθεση.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της Βαλλόνης η Σταντάρ Λιέγης, η οποία επικράτησε 3-0 της Σαρλερουά. Λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έδειξε πολύ καλά δείγματα, με τη μεσαία γραμμή και την επίθεση να τα πηγαίνουν περίφημα. Ο Γκάι Λουσόν έκανε πολλές εσωτερικές αλλαγές, Μαρκέ και Λουμάντσα στο κέντρο και ο Βαν Ντάμε επέστρεψε στην κανονική του θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εζεκίελ και Ντε Καμάργκο ήταν στην κορυφή της επίθεσης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στο 13' ο Μπία άνοιξε το σκορ. Πολύ καλή κυκλοφορία από τη Σταντάρ, ταχύτητα στο παιχνίδι της και στο 19' ο Μπία πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχασε αρκετές ευκαιρίες, αφού Εζεκίελ, Ντε Καμάργκο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 57' ο Καρσελά. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τη Σαρλερουά ήταν στο 83' με τον Ντονγκάλα, αλλά ο Καβασίμα με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν.


Σταντάρ: Καβασίμα, Σταμ, Τεσέιρα, Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Καρσελά (76' Μπόμπο), Μαρκέ, Λουμάντζα (72' Αγντάρεβιτς), Μπία, Εζεκίελ, Ντε Καμάργκο (88' Μαέ)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα