Ραντεβού ΠΑΟΚ-Γλύκου

Ραντεβού ΠΑΟΚ-Γλύκου

Ραντεβού ΠΑΟΚ-Γλύκου

bet365

Πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γλύκο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα τέλη του μηνός, για 3 χρόνια με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τις 300-350.000 ευρώ.

Το θέμα του Παναγιώτη Γλύκου φαίνεται πως πλησιάζει προς το τέλος του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέτει την επόμενη εβδομάδα πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του. Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει την επιθυμία του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα να αποχωρήσει από την Τούμπα προκειμένου για να δοκιμάσει την τύχη του εξωτερικό. Για το ποσό που αξίωνε ο ΠΑΟΚ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του. Για την επιθυμία του Άγγελου Αναστασιάδη να συνεχίσει ο Γλύκος στην Τούμπα, αλλά και για τις συζητήσεις που είχαν ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής του Δικεφάλου.

Με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου ο Παναγιώτης Γλύκος να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα. Η επαφή θα γίνει στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας με την ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, να προτείνει μια επέκταση για τα επόμενα 3 χρόνια με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ. Να θυμίσουμε πως έμπειρος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ οι φετινές του αποδοχές έφταναν τις 90.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα