Μένουν οι υπογραφές για Μπούι

Μένουν οι υπογραφές για Μπούι

Νίκος Ρόλλας
Μένουν οι υπογραφές για Μπούι

bet365

Αν και την Πέμπτη το βράδυ φάνηκε πως αλλάζουν τα δεδομένα, πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μπούι στον Παναθηναϊκό.

Μόνο το τυπικό μέρος απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ουασίμ Μπούι από τον Παναθηναϊκό, αν και την Πέμπτη το βράδυ η όλη υπόθεση άρχισε να παίρνει χαρακτήρα... θρίλερ.

Η Γιουβέντους ξαφνικά άλλαξε την αρχική της πρόταση και ο 21χρονος μέσος φάνηκε πως απομακρύνεται, με την εναλλακτική του Τέσε να ενεργοποιείται και να παίρνει τον τίτλο του φαβορί.

Η επιμονή των «πράσινων» όμως να κάνουν δικό τους, έστω και με την μορφή δανεισμού, τον Ολλανδό, έπεισε την Ιταλική ομάδα, που αποφάσισε να τηρήσει την αρχική συμφωνία που είχε με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Έτσι, αυτό που απομένει πλέον, είναι να γίνει η ανταλλαγή των υπογεγραμμένων εγγράφων (κάτι που μπορεί να γίνει από ώρα σε ώρα) από τις δύο πλευρές και ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με την Σταντάρ.

Άλλωστε, στην λίστα που έχουν στείλει στην UEFA οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αφήσει κενή μία θέση, όπου θα μπει το όνομα του Μπούι, όπως έχουν δικαίωμα μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ματς.

Διευκρινήσεις για Αναστασίου

Από εκεί και πέρα και σχετικά με τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στην Ολλανδία, διευκρινήστικε οτι ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν είχε μιλήσει για δεδομένη συμφωνία με την Γιουβέντους για τον Μπούι, αλλά για διαφαινόμενη.

Τέλος, σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας, δεν είπε ποτέ οτι θέλει να γίνουν 1-2 κινήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα