Κάτω η... μπάλα για Μπούι

Κάτω η... μπάλα για Μπούι

Νίκος Ρόλλας
Κάτω η... μπάλα για Μπούι

bet365

Στον Παναθηναϊκό κρατούσαν χαμηλούς τόνους για την υπόθεση του Ολλανδού, έχοντας αφήσει μία θέση ανοιχτή στο ρόστερ για τα ματς με την Σταντάρ.

Μπορεί στην Ολλανδία και στην Ιταλία να θεωρούν δεδομένο πως ο Ουασίμ Μπούι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με την μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους όμως οι «πράσινοι» συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην υπόθεση...

Παρά τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Γιάννης Αναστασίου και με τις οποίες επιβεβαίωνε την συμφωνία που υπάρχουν με την «Μεγάλη Κυρία», λέγοντας χαρακτηριστικά οτι περιμένει τον παίκτη στην Αθήνα την Πέμπτη ή την Παρασκευή, από το «τριφύλλι» δεν επιβεβαίωναν κάτι... Ούτε βέβαια διέψευδαν.

Κάτι απολύτως λογικό, σύμφωνα με την τακτική που ακολουθούν από περυσι στον Παναθηναικο, καθώς μόνο όταν εχουν κάτι σίγουρο μιλούν για συμφωνία.

Πάντως στην λίστα που έστειλαν στην UEFA για τα παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης, μπήκε όλο το υπάρχον ρόστερ, με εξαίρεση φυσικά τους ποδοσφαιριστές που είναι να δοθούν δανεικοί, ενώ έμεινε κενή και μία θέση.

Σε αυτή, οι «πράσινοι» θα δηλώσουν τον παίκτη που θα αποκτηθεί για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπως έχουν δικαίωμα μέχρι και 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα