Η σοβαρότερη μεταγραφή του!

Η σοβαρότερη μεταγραφή του!

Σταύρος Κόλκας Σταύρος Κόλκας
Η σοβαρότερη μεταγραφή του!

bet365

Ο Σταύρος Κόλκας μέσα από το blog του χαρακτηρίζει την κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Ιάκωβο Αγγελίδη ως την... καλύτερη φετινή μεταγραφή της ομάδας!

Είναι σαφές πως το βασικό θέμα του ΠΑΟΚ είναι η δομή του. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει την πραγματικότητα. Η απόσταση του μεγαλομετόχου, οι υπεραρμοδιότητες του μέχρι πρότινος και για λίγο ακόμη προέδρου.

Πάνω σε αυτή τη λογική, η μεγαλύτερη μεταγραφή που όφειλε να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης, ήταν αυτή ενός προέδρου που θα έχει το ελεύθερο να κινηθεί χωρίς να υπολογίζει αποστάσεις, χωρίς να μπλέκεται στα πόδια του τεχνικού διευθυντή.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης είναι ένας κλασικός τεχνοκράτης του ποδοσφαίρου και αυτό έδειξε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την οποία και βοήθησε να αποτελέσει ελίτ του ποδοσφαίρου της χώρας της μιας και παραδοσιακά το ισχυρό της τμήμα ήταν το μπάσκετ.

Είναι ουσιαστικά μία βελτιωμένη έκδοση του Τσιστιακόφ, αφού ο ρόλος του είναι πιο ξεκάθαρος από του Λιθουανού που εμπλεκόταν σε όλα δημιουργώντας συχνά πυκνά προστριβές.

Εταιρική δομή, μάρκετινγκ, επικοινωνία, χρηματοοικονομικά, στοιχεία που ο ΠΑΟΚ πάσχει και πρέπει άμεσα να αλλάξει λειτουργία. Υπό αυτή την έννοια ο Αγγελίδης είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού.Είναι και νομικός, χρήσιμο πράγμα πάντοτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχει και σχέσεις με τον Σαββίδη, προφανώς να τον είχε στο μυαλό του εδώ και καιρό ο μεγαλομέτοχος. Είναι επίσης σαφές πως δέχτηκε μεγάλες πιέσεις αφού ουσιαστικός λόγος να φύγει από τη Μακάμπι δεν υπήρχε. Σίγουρα, αν διαβάσει κανείς τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, το βασικό πράγμα που καταλαβαίνει είναι πως τον Αγγελίδη δεν τον έδιωξα. Έφυγε.

Η …μεταγραφή Αγγελίδη, προστίθεται στο παζλ των αναγκαστικών κινήσεων που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να προετοιμαστεί για το επόμενο βήμα. Το πρώτο ερώτημα που μπήκε στο μυαλό μου ήταν το αν θα πάρει πάνω του τα χρέη. Προφανώς και ναι, αφού νομικό τρικ δεν υπάρχει για να το αποφύγεις εφόσον είσαι πρόεδρος Α.Ε. Τώρα το αν ο Σαββίδης έχει κάτι χειροπιαστό για τα χρέη, θα φανεί.

Αυτός που πρέπει να είναι πιο χαρούμενος απ όλους είναι ο Βρύζας. Επιτέλους θα πάει στη θέση του τεχνικού διευθυντή και αποκλειστικά σε αυτή. Είχε κουραστεί, είχε τεντώσει να το θέσω λαϊκά και το μεγάλο λάθος δεν θα αργούσε. Τα πολλά μικρά παλεύονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Κόλκας
Σταύρος Κόλκας

O Σταύρος Κόλκας γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1975 στην Φωκίωνος Νέγρη όπου και έζησε με τους γονείς του μέχρι και το 1980 όταν και η μητέρα του Βούλα Σαββίδη αποφάσισε να δώσει βάρος στο παιδί της αφήνοντας στην άκρη την καριέρα της δίπλα στον Μάνο Χατζηδάκη του οποίου ήταν μία εκ των μουσών της (του) τραγουδώντας τα περίφημα Πέριξ, τη νομιμοποίηση ουσιαστικά του ρεμπέτικου τραγουδιού στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του Βαγγέλης οπαδός του ΠΑΟΚ, ο θείος του Αχιλλέας παίκτης του ΠΑΟΚ, στην οικογένεια δεν υπήρχαν περιθώρια να γίνει κάτι άλλο παρά την γέννησή του στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις πρώτες λέξεις της ζωής του.
Ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστής τον έπαιρνε στο γήπεδο από μικρός. Έπαιξε στον Παύλο Μελά της Σταυρούπολης από 6 χρονών και μέχρι τα 14 ήταν αρχηγός στο προπαιδικό και το παιδικό. Μετακόμισε ξανά στον Χολαργό, όπου και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον τοπικό ΟΦΧ φτάνοντας μέχρι και την αντρική ομάδα. Όμως τον κέρδισε ο χουλιγκανισμός.

Με όνειρό του να γίνει παίκτης ή δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ, τα όσα έπρεπε να στερηθεί για να γίνει το πρώτο δεν ήταν μέσα στις δυνατότητές του. Ακόμη και όταν οι φίλοι του είχαν το μυαλό του στο κοπροσκύλιασμα αυτός πήγε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ακολούθησε ο στρατός και μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί βοήθησε για να βγει η εφημερίδα της Θύρα 4 της οποίας ήταν μέλος όμως μετά ήρθε η πρώτη ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά. Άνοιξε η εφημερίδα Μέτροσπορτ. Για δύο χρόνια κάθισε σε αυτή όμως ήρθε σε ρήξη με τον διευθυντή της. Ακολούθησε η αθλητική Βορείου Ελλάδος, τα Σπορ του Βορρά, όπως και όλα τα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μέχρι που εμφανίστηκε η SportDay και το ραδιόφωνό της όπου και ανέδειξε τη δυναμική του.
Του ανήκει ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας που είχε η εφημερίδα Εξέδρα με διευθυντή τον Βασίλη Σαμπράκο, ενώ ήταν και από τους πρώτους ΠΑΟΚτσήδες ρεπόρτερ που ξέφυγαν από τη γραμμή της …συμπρωτεύουσας, της μιζέρια και του παθητικού ρεπορτάζ.
Σήμερα, έχει εμπλοκή στην ιστοσελίδα PAOK24, και συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero107,4 της Θεσσαλονίκης στον οποίο έχει ενημερωτική εκπομπή για θέματα του ΠΑΟΚ με συμπαρουσιαστή τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου. Η εκπομπή ξεκινά στις 13.00 για να καταφέρει να ξυπνήσει και ολοκληρώνεται στις 15.00