Τα εισιτήρια για Λιέγη

Τα εισιτήρια για Λιέγη

Νίκος Ρόλλας
Τα εισιτήρια για Λιέγη

bet365

Διευκρινήσεις σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Σταντάρ, έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για την έναρξη της διάθεσης εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός, (30/7, γήπεδο Stade Maurice Dufrasne, τοπική ώρα 20:00) για τον 3ο προκριματικό του UEFA Champions League.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται μεμονωμένα τα εισιτήρια του αγώνα από τα εκδοτήρια στη Θύρα 4 της Λεωφόρου, από σήμερα στις 15:00 έως τις 18:00, αύριο Παρασκευή 25/7 από τις 10:00 έως τις 18:00, το Σάββατο 26/7 από τις 10:00 έως τις 15:00 και τη Δευτέρα 28/7 από τις 10:00 έως τις 16:00.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 Ευρώ και -βάσει των κανονισμών της UEFA- για την αγορά κάθε εισιτηρίου ο φίλαθλος χρειάζεται να προσκομίσει τα ακόλουθα στοιχεία μετακίνησης: την αεροπορική εταιρεία, τον αριθμό πτήσης, τηνημερομηνία και την ώρα αναχώρησης, όπως επίσης τα ίδια ακριβώς στοιχεία της επιστροφής του, μαζί με την διεύθυνση διαμονής του στο εξωτερικό.

Ο αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι απαραίτητος.

Σχετικά με τους φιλάθλους μας που διαμένουν στο εξωτερικό, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει πως θα λειτουργήσει σημείο διάθεσης εισιτηρίων (box office) στην είσοδο της Θύρας των φιλοξενούμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού (16), το οποίο θα διαθέτει εισιτήρια την ημέρα του αγώνα, για διάστημα 2 ωρών, από τις 18:00 έως τις 20:00 ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 Ευρώ, με τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου να είναι απαραίτητος για την αγορά.

Για να δείτε τον χάρτη πρόσβασης στο γήπεδο Stade Maurice Dufrasne κάντε κλικ στο εικονίδιο που ακολουθεί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα