«Πρασινίζει» ο Μπούι

Νίκος Αθανασίου
«Πρασινίζει» ο Μπούι

bet365

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του Ουασίμ Μπούι και ο Ολλανδός μέσος είναι πιο κοντά από ποτέ στο τριφύλλι.

Η Πέμπτη ήταν η καθοριστική μέρα για την υπόθεση του Ουασίμ Μπούι και όλα δείχνουν πως από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του 21χρονου μέσου που θα έρθει στην Αθήνα για να ενισχύσει το τριφύλλι.

Ο Μπούι ήταν η πρώτη επιλογή του Γιάννη Αναστασίου για τη μεσαία γραμμή, αφού τον γνωρίζει από την θητεία του στις Ακαδημίες του Άγιαξ και μάλιστα μπορεί να προλάβει να δηλωθεί και στη λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Η διορία της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στις ομάδες που συμμετέχουν στον τρίτο προκριματικό γύρο των διοργανώσεων της είναι μέχρι σήμερα, όμως, μπορεί να δηλωθεί ένας παίκτης και μια μέρα πριν τον πρώτο αγώνα.

Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός μπορεί να δηλώσει τον Μπούι στη λίστα για τα ματς με τη Σταντάρ Λιέγης ακόμα και την Τρίτη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα