Τέσε η «πράσινη» εναλλακτική

Τέσε η «πράσινη» εναλλακτική

Gazzetta team
Τέσε η «πράσινη» εναλλακτική

bet365

Ο Μπούι παραμένει πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, όμως εξετάζεται και η περίπτωση του Τέσε, που έμεινε ελεύθερος από το Αμβουργο.

Έτοιμο φαίνεται πως έχει το... plan b ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται μεν σε προχωρημένες επαφές με την Γιουβέντους για του Μπούι, όμως έχει εντοπίσει και άλλον ένα παίκτη, σε περίπτωση που στραβώσει η περίπτωση του νεαρού Ολλανδού. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της «SportDay», αυτός είναι ο Τέσε, που έχει μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο!

Ο 27χρονος, με τον οποίο είχε και πέρσι επαφές το τριφύλλι, μετά από μία 5ετία ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ φέτος δύσκολα θα κολλήσει ξανά το θέμα στο οικονομικό, όπως δηλαδή έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα