Στη... μάχη για φορ και Ντουρμάζ!

Στη... μάχη για φορ και Ντουρμάζ!

bet365

O Ντουρμάζ αρνήθηκε στο... 90' και ο Ολυμπιακός περιμένει άμεσα να αλλάξει στάση ο Σουηδός. Το βάρος και στον φορ που θα κάνει τη διαφορά.

Η Γκεντσλέρ τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό, ο Ντουρμάζ ήταν με το εισιτήριο στο... χέρι, αλλά η στάση του άλλαξε το πρωί της Τρίτης. Οχι μόνο ανέβαλλε το ταξίδι για την Αθήνα, αλλά αρνήθηκε και την πρόταση των Πειραιωτών, κάτι που προξένησε εντύπωση τόσο στους Σουηδούς όσο και σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Το θέμα πάντως είναι ανοιχτό, ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την περίπτωση και όπως τονίζουν οι Τούρκοι υπάρχει ήδη νέος κύκλος επαφών με την πλευρά του παίκτη, αν και οι ερυθρόλευκοι είναι δυσαρεστημένοι από τη στάση του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, και ο μάνατζέρ του, ο Μάρτιν Νταλίν θέλει να ολοκληρωθεί άμεσα το deal και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Οσο για την οικονομική διαφορά που προέκυψε... ξαφνικά, είναι πιθανό να κλείσει, αφού ο παίκτης αρέσει αρκετά στους Πειραιώτες, ενώ και ο ίδιος ξέρει πως η περίπτωση του Ολυμπιακού είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του. Υπάρχουν πάντως και αυτοί που επιμένουν πως θα έρθει πρόταση από Γαλατά και Φενέρ τις επόμενες ημέρες ποντάροντας στο γεγονός πως ο Ντουρμάζ θέλει να μείνει στην Τουρκία! Ωστόσο, την καλύτερη πρόταση την έκανε ο Ολυμπιακός και η Γκεντσλέρ συμφώνησε άμεσα στα 2 εκατ. ευρώ! Αν ο παίκτης πάντως δεν αλλάξει άμεσα συμπεριφορά, ο Ολυμπιακός δεν πιέσει και ήδη στη λίστα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.

Παράλληλα, βάρος πέφτει στον επιθετικό, Βόσεν και Μπιάνκι είναι στη λίστα, αλλά πιο ψηλά υπάρχει και όνομά που κάνει τη διαφορά και προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι Πειραιώτες. Ο Βέλγος της Γκενκ είναι στο περιμένε και εκφράζει διαρκώς την επιθυμία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα