Χωρίς Ούμπιντες ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Χωρίς Ούμπιντες ο Ατρόμητος

bet365

Απών από το φιλικό του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Αργεντίνος μέσος. Στην Νορβηγία άνθρωπος της ομάδας για τον αντίπαλο στο Europa League.

Χωρίς τον Χαβιέρ Ούμπιντες θα παραταχθεί την Τετάρτη το βράδυ στην Λεωφόρο, ο Ατρόμητος.

Ο Αργεντίνος μέσος στην προπόνηση της Τρίτης, συγκρούστηκε με τον Λουίτζι Τσέναμο και αποχώρησε για την παροχή πρώτων βοηθειών, με την αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου να κάνει λόγο για διάταση του έσω πλάγιου.

Για πιο ασφαλή συμπεράσματα όμως, θα υποβληθεί την Τετάρτη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, κάτι που σημαίνει οτι θα απουσιάσει από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου.

Τέλος, την Τετάρτη το βράδυ ο Τόλης Αποστόλου αναχωρεί για τη Νορβηγία προκειμένου την Πέμπτη να παρακολουθήσει τον αγώνα Χαούγκεσουντ – Σαράγεβο από τον οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ατρόμητου στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα