Τερεζόπουλος: «Θετικές εντυπώσεις»

Gazzetta team
Τερεζόπουλος: «Θετικές εντυπώσεις»

bet365

Ευχαριστημένος από την εικόνα που είδε στο φιλικό με τον ΠΑΣ έμεινε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Αρκετά θετικά στοιχεία είδε στη νίκη του Πανιώνιου με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Ο τεχνικός του Ιστορικού, δεν θέλησε να μείνει στο αποτέλεσμα, αλλά στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θέλω να μείνουμε στο αποτέλεσμα. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές. Προσπαθούμε να περάσουμε αυτό που είπαμε από την πρώτη μέρα με τα παιδιά, να επιβάλουμε ουσιαστικά εμείς τον ρυθμό μας και από όσα είδα σήμερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Όσον δουλεύεις οφείλεις να είσαι αισιόδοξος. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε 3-4 παίκτες. Κάποιες προσθήκες δηλαδή που θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και με την εμπειρία τους και με την ποιότητα τους. Αν καταφέρουμε και πάρουμε αυτούς τους παίκτες που θέλουμε, τότε όπως έχω ξαναπεί, εγώ είμαι αισιόδοξος.

Στο Καϊμακτσαλάν ήταν ιδανικές οι συνθήκες. Δουλέψαμε πάρα πολύ, τα παιδιά έριξαν πολύ ιδρώτα και όπως είπα και πριν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παρότι είμαστε νέα ομάδα με νέα φιλοσοφία στο παιχνίδια μας ανταποκριθήκαμε επάξια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα