Φιλικό: Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό: Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

bet365

Σε φιλικό που διεξήχθη στο Καρπενήσι, ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα...

Συνεχίζονται τα φιλικά ανάμεσα σε ομάδες Σούπερ Λιγκ οι οποίες βρίσκονται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Την Τρίτη, ήταν σειρά για τους Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα να τεθούν αντιμέτωποι.

Νικητής αναδείχθηκε ο Πανιώνιος, με 2-1, χάρη στο τέρμα του Μπούζα στο 20', μετά από ενέργεια του Τασουλή και σε αυτό του Σμυρλή στο 84', που μετά από σουτ του Γκίνι πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-1. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έδειξε και αυτός καλό πρόσωπο σε ένα γενικά ισορροπημένο παιχνίδι και είχε και δοκάρι με τον Ακόστα, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τσάβες στο 40', μετά από μπαλιά του Κοροβέση.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας (46' Βελλίδης, 80' Παππάς), Μιχαήλ (46' Μπέριος), Τσουκαλάς (63' Ηλιάδης), Κοροβέσης (63' Αυγενικού), Τσάβες (63' Νάκος), Ίλιτς (63' Σαπαλίδης), Ντάσιος (46' Στρούνα), Κρητικός (46' Ακόστα), Γιάκος (46' Χαρίσης), Λίλα (65' Πρωτογεράκης), Τζημόπουλος (63' Σκόνδρας)

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Πάνος (66' Ζαχαράκης), Τασουλής (80' Χαροντάκης), Χατζηησαΐας (66' Τόσκας), Παντίδος, Μητρόπουλος (66' Μάκης Γκέζος), Φουρλάνος (56' Γκίνι), Μπούζας (56' Πολύδωρος Γκέζος), Μπουμάλ (70' Πρέντι), Σταυροθανασόπουλος (56' Σμυρλής), Μασούρας (70' Ντάγκρας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα