Επιστροφή και με την... βούλα για Σίλντενφελντ

Επιστροφή και με την... βούλα για Σίλντενφελντ

Νίκος Ρόλλας
Επιστροφή και με την... βούλα για Σίλντενφελντ

bet365

Ολοκληρώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του Γκόρντον Σίλντενφελντ για ακόμη ένα χρόνο στους «πράσινους», όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι πάλι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr από τις 8/7 όταν και ξεκίνησε η ανατροπή στην υπόθεση του Κροάτη στόπερ.

Ο έμπειρος αμυντικός από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην Αθήνα, αφού κατάφερε να ξεμπερδέψει με την Ντιναμό Μόσχας και να την πείσει να τον δώσει εκ νέου δανεικού στους «πράσινους», παίζοντας μάλιστα και στο φιλικό του Σαββάτου στο Αίγιο...

Ωστόσο, η ανακοίνωση ήρθε την Δευτέρα όταν διευθετήθηκαν και οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες...

Αναλυτικά αυτή, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Ντιναμό Μόσχας για την μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς Κροάτη ποδοσφαιριστή Γκόρντον Σίλντεφελντ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα