Κοντά σε Ανελκά η Σταντάρ

Κοντά σε Ανελκά η Σταντάρ

Νίκος Μαρούδας
Κοντά σε Ανελκά η Σταντάρ

bet365

Ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Νικολά Ανελκά βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης, που ψάχνει ένα δυνατό όνομα ενόψει Παναθηναϊκού.

Αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον Νικολά Ανελκά είναι πλέον η Σταντάρ Λιέγης. Ο πρόεδρος της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, ουσιαστικά παραδέχτηκε το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού και υποστήριξε πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Όπως βγαίνει από το Βέλγιο, δεν αποκλείεται την Δευτέρα να υπάρξει οριστική εξέλιξη και ο Ανελκά να είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Σταντάρ. Αυτό γιατί και οι δύο πλευρές είναι θετικές στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, με τους Βέλγους να έχουν... σύμμαχο την γυναίκα του Ανελκά που κατάγεται από την χώρα!

Έτσι, το μόνο που μένει για να υπάρξει συμφωνία με τον 35χρονο φορ, είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ωστόσο όπως σας γράψαμε από την πρώτη στιγμή όταν και έγινε γνωστό το ενδιαφέρον για τον Γάλλο επιθετικό, οι αριθμοί του μόνο να τρομάξουν δεν μπορούν τον Παναθηναϊκό. Ο άλλοτε μεγάλος σταρ της Γαλλίας και της Τσέλσι, έχει διαρκώς καθοδική πορεία και τα τελευταία τρία χρόνια έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις 5 γκολ σε συνολικά 35 συμμετοχές...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα