Πωλείται άμεσα ο Μανιάτης

Πωλείται άμεσα ο Μανιάτης

Gazzetta team
Πωλείται άμεσα ο Μανιάτης

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να πωληθεί άμεσα από τον Ολυμπιακό και πριν ακόμα η ομάδα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Goal, «ο μέσος του Ολυμπιακού είχε πριν από το Μουντιάλ προξενήσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Βραζιλίας όπου ήταν βασικός και από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής να κάνουν ακόμη πιο έντονο το ενδιαφέρον των ομάδων που θέλουν να τον αποκτήσουν και μέσα στα επόμενα 24ωρα, ίσως και πριν από το ταξίδι στην Αμερική, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις για την πώληση του Μανιάτη, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ομάδα που έχει πάρει προβάδισμα για τον Ελληνα μέσο», ανέφερε αναλυτικά το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα