Σκέψεις για Φορτούνη στον Παναθηναϊκό

Σκέψεις για Φορτούνη στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Σκέψεις για Φορτούνη στον Παναθηναϊκό

bet365

Για τον Κώστα Φορτούνη φέρεται να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει καμία κίνηση για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος μέσος συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, αφού δεν υπολογίζεται από την Καϊζερσλάουτερν. Το όνομά του εμφανίζεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού, όμως για την ώρα υπάρχει μόνο σαν σκέψη στις τάξεις των «πρασίνων».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βέβαια αξιώνουν περί τις 250 χιλ. ευρώ για την παραχώρησή του, με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν δίνει χρήματα για αγορά παικτών. Αυτό σημαίνει πως μόνο σε περίπτωση που θα μπορούσε να βρεθεί μία διαφορετική φόρμουλα θα προχωρούσε η περίπτωσή του, τη στιγμή που ο παίκτης -ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ- έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα