Καλή αρχή για ΑΕΚ (pics)

Καλή αρχή για ΑΕΚ (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Καλή αρχή για ΑΕΚ (pics)

bet365

Το κατώφλι του προπονητικού κέντρου των Σπάτων πέρασε το πρωί της Πέμπτης, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Οι παίκτες της ΑΕΚ άρχισαν να καταφθάνουν από το τις 7.15, με τους Ηλία Βούρα και Άνταμ Τζανετόπουλο να είναι από τους πρώτους που βρέθηκαν στα Σπάτα. Γύρω στις 7.30 ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας και ο νέος του συνεργάτης στην εκγύμναση της ομάδας Παναγιώτης Βούλγαρης βγήκαν στο γήπεδο. Τελευταίος στα Σπάτα έφτασε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Μπάγεβιτς καλωσόρισε τους Κιτρινόμαυρους, συστήνοντάς τους τον νέο τεχνικό διευθυντή. Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ βρέθηκαν πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης της σεζόν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε «καλή χρονιά», ενώ τους συνέστησε και τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος ευχήθηκε με την σειρά του για τη νέα σεζόν και συνέστησε στους Κιτρινόμαυρους τον νέο γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βούλγαρη και τον νέο διατροφολόγο Διονύση Πάνο.

Λίγα λεπτά μετά τις 8.00, οι «κιτρινόμαυροι» πάτησαν για πρώτη φορά το χορτάρι για τη νέα σεζόν. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας γίνεται χωρίς τον βοηθό του Τραϊανού Δέλλα, Βασίλη Μπορμπόκη, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Καμπόλη, που βρίσκονται στην Ρόδο για τα σεμινάρια της UEFA. Το παρών έδωσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της «'Ενωσης», Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (και σε τρίτο οι τερματοφύλακες) και άπαντες ξεκίνησαν τρέξιμο.

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για την νέα σεζόν, εκτός από τρέξιμο είχε και ασκήσεις με μπάλα, ενώ προς το τέλος του προγράμματος οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν το πρώτο διπλό της χρονιάς (χωρίς τέρματα, καθώς το ζητούμενο ήταν η σωστή κυκλοφορία της μπάλας).

Την μια δεκάδα αποτελούσαν οι Λαμπρόπουλος (δεξιός μπακ), Κολοβέτσιος, Σβάρνας (στόπερ), Γεωργέας (αριστερός μπακ), Ρόβας, Φαγέ (αμυντικοί χαφ), Πλατέλλας (δεξιός εξτρέμ), Σοϊλέδης (αριστερός εξτρέμ), Μάνταλος (επιτελικός) και Αραβίδης (σέντερ φορ).

Στην άλλη δεκάδα ήταν Μπακάκης (δεξιός μπακ), Σαρρής, Τζανετόπουλος (στόπερ), Πεταυράκης (αριστερός μπακ), Κορδέρο, Ανάκογλου (αμυντικοί χαφ), Ντούνης (δεξιός εξτρέμ), Γροντής (αριστερός εξτρέμ), Ζόριτς (επιτελικός) και Ντακόλ (σέντερ φορ).

Λίγο μετά της 9 η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν ολοκληρώθηκε και ακολούθησαν οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα για το χτίσιμο της νεας ομάδας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα