«Η ΑΕΚ την καλύτερη πρόταση για Μασούντ»

«Η ΑΕΚ την καλύτερη πρόταση για Μασούντ»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ την καλύτερη πρόταση για Μασούντ»

bet365

Ο μάνατζερ του Σοζέι Μασούντ παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση, σημειώνοντας παράλληλα ότι κάνει... ψηστήρι στον παίκτη για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ιρανός άσος παραμένει η πρώτη επιλογή της Ένωσης για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, έχοντας ήδη καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον παίκτη. Όπως μάλιστα τονίζει ο εκπρόσωπός του, η προσφορά των «κιτρινόμαυρων» είναι η μεγαλύτερη που έχει στα χέρια του ο Μασούντ, παρ' ό,τι έχουν κάνει κρούσεις κι άλλες ομάδες.

«Έχουμε προσφορές από ομάδες της Ισπανίας και της Τουρκίας. Οφείλω να πω όμως ότι η πρόταση της ΑΕΚ είναι η καλύτερη που έχουμε δεχτεί», ανέφερε αρχικά ο Χόρχε Σαντομέ στην «Ώρα των σπορ» και πρόσθεσε:

«Πρέπει να περιμένουμε. Οφείλουμε να δούμε την απόφαση του ποδοσφαιριστή. Για μας επαναλαμβάνω ότι η πρόταση είναι εξαιρετική. Μέχρι την Παρασκευή ο Μασούντ θα έχει πάρει την οριστική του απόφαση κι εμείς θα ενημερώσουμε την ΑΕΚ άμεσα».

Σχετικά με τις επιφυλάξεις του παίκτη, ο εκπρόσωπός του δήλωσε: «Το πρόβλημα είναι ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι η ομάδα θα παίξει στη μεγάλη κατηγορία. Του έφερα το παράδειγμα της Ρέιντζερς στη Σκωτία. Εμείς από την πλευράς μας μιλάμε συνεχώς μαζί του και προσπαθούμε να του δώσουμε να καταλάβει σε πόσο μεγάλη ομάδα θα πάει».

Όσο για τις επαφές που έχουν γίνει με την ΑΕΚ, ανέφερε: «Η ΑΕΚ μας έδωσε χρόνο. Είμαστε ευχαριστημένοι συνολικά από τη συμπεριφορά της. Εκτιμούμε πολύ τα όσα κάνουν για τον Μασούντ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα