Στο Κορωπί ο Στιλ

Στο Κορωπί ο Στιλ

Νίκος Ρόλλας
Στο Κορωπί ο Στιλ

bet365

Ο Λουκ Στιλ βρέθηκε το απόγευμα στο Κορωπί και είχε μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Απόλυτη επιβεβαίωση του gazzetta.gr!

Μία ανάσα από το να ολοκληρώσει και τυπικά την απόκτηση του Λουκ Στιλ, που διαβάσατε από το gazzetta.gr, είναι ο Παναθηναϊκός. Πρώτοι από εδώ μάθατε για τις πληροφορίες από την Αγγλία που τον ήθελαν στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» ενώ λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε από το ρεπορτάζ του gazzetta.gr πως βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του Νίκου Νταμπίζα για την θέση του πορτιέρο, μετά το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή στην Αγγλία την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε το απόγευμα στο Κορωπί και είχε μία πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και το τεχνικό τιμ της ομάδας, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ουσιαστικά η απόκτησή του έχει ολοκληρωθεί, αλλά απομένουν κάποια καθαρά διαδικαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν την Πέμπτη όταν και θα ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα