Οικονομικό το θέμα με Τζιμπούρ!

Γιώργος Τσακίρης
Οικονομικό το θέμα με Τζιμπούρ!

bet365

Διαφορά και μάλιστα πολύ σημαντική υπάρχει για να επιτευχθεί deal μεταξύ της ΑΕΚ και του Αλγερινού επιθετικού.

Πλέον είναι γνωστό σε όλους πως ο Ρέφικ Τζιμπούρ στην πρώτη επαφή που είχε με την ΑΕΚ από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (ο ίδιος επέμενε ότι θα γίνει και το έκανε πράξη) δεν βρήκε επί της ουσίας πεδίο σωστής επικοινωνίας και συμφωνίας με την διοίκηση.

ΟΙ δυο πλευρές έχουν διαφορά σημαντική μάλιστα στο κομμάτι που αφορά το οικονομικό σκέλος στο ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Είναι μάλιστα τέτοια η απόσταση που υπάρχει η οποία καθιστά δύσκολο να καταλήξει σε deal. Μπορεί να ακούστηκαν και να διέρρευσαν φήμες περί όρων που θα έθετε η ΑΕΚ στο συμβόλαιο του Τζιμπούρ προκειμένου να τον έχει δεμένο από παντού (σε ότι αφορά και την συμπεριφορά του) όμως κάτι τέτοιο δεν υπήρξε ούτε καν σαν αναφορά, στην επαφή που έγινε και σύμφωνα με όσα λέγονται και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Και είναι λογικό να μην έφτασαν σε αυτή την κουβέντα οι δύο πλευρές από την στιγμή που υπήρξε σημαντική διαφορά με το καλημέρα στο οικονομικό. Η πρώτη αναφορά στην επαφή των δύο πλευρών έγινε όπως είναι λογικό (σε οποιοδήποτε ανάλογη υπόθεση), στα χρήματα και αν υπήρχε συμφωνία εννοείται πως από την ΑΕΚ θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε συγκεκριμένους όρους στο συμβόλαιο του Αλγερινού φορ.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα αν θα υπάρξει και νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα και δεν υπάρξει κάποια αλλαγή τις επόμενες ώρες-ημέρες τα παραπάνω απλά σημαίνυν ότι η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση (και) επιθετικού.

Όπως είναι γνωστό προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους» όπως την έθεσε ο Τραϊανός Δέλλας στην μεταγραφική σύσκεψη που είχε γίνει πρόσφατα αποτελεί η απόκτησή αριστερού εξτρέμ. Για την θέση αυτή είναι γνωστή η περίπτωση του Μασούντ για τον οποίο έχει κάνει πρόταση. Ο διεθνής Ιρανός δεν έχει απαντήσει ακόμα στην Ένωση και παρά την φημολογία που υπάρχει εδώ και 3-4 ημέρες για διορία από την πλευρά της ΑΕΚ στον παίκτη για απάντηση εντός 24 ωρών εκείνος εξακολουθεί απλά να αναζητεί ομάδα στην Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του και αν δεν βρει τότε θα απαντήσει θετικά στην ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα