Επιμένουν για Ολυμπιακό και Κρκιτς οι Ισπανοί

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Κρκιτς οι Ισπανοί

Gazzetta team
Επιμένουν για Ολυμπιακό και Κρκιτς οι Ισπανοί

bet365

Για πρόταση του Ολυμπιακού στον Μπόγιαν Κρκιτς συνεχίζουν να κάνουν λόγο στην Ισπανία, επισημαίνοντας ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα θα πάρει την απόφασή του εντός των προσεχών ημερών.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να ψάχνονται για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής και στην ιβηρική επιμένουν να τους διατηρούν στο κόλπο για την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς.

«Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς, έχει προτάσεις από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, τη Στόουκ Σίτι, τον Ολυμπιακό και τη Μάλαγα. Θα λάβει την απόφασή του μέσα στις επόμενες μέρες», αναφέρει το τελευταίο ρεπορτάζ της «Marca» για το μέλλον του άσου της Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που στο μεγάλο Λιμάνι τηρούν... σιγή ιχθύος για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως έχει επισημανθεί κι άλλες φορές ο Ισπανός επιθετικός προτιμάει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τον ελληνικό, με τους «ερυθρόλευκους» όμως να έχουν το δέλεαρ του Τσάμπονς Λιγκ, όπου δεν συμμετέχει καμία από τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα