Τέλος ο Κόντε από την Γιουβέντους (vid, poll)

Τέλος ο Κόντε από την Γιουβέντους (vid, poll)

Gazzetta team
Τέλος ο Κόντε από την Γιουβέντους (vid, poll)

bet365

Αν και πριν μερικές εβδομάδες αποφασίστηκε ότι θα συνεχίσει στο τιμόνι της Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Μπιανκονέρι!

Ο Αντόνιο Κόντε το απόγευμα της Τρίτης (15/07) δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Γιούβε, την οποία έκανε ο βοηθός του και από τις προηγούμενες μέρες η συμπεριφορά του πρόδιδε ότι κάτι δεν πάει καλά.Πριν μερικούς μήνες είχε τεθεί θέμα στις τάξεις της Μεγάλης Κυρίας γύρω από το μέλλον του, αφού ο Κόντε ήθελε εγγυήσεις από τη διοίκηση για δυνατές μεταγραφές που θα κάνουν την ομάδα δυνατή για την Ευρώπη και τότε είχε αποφασιστεί πως θα μείνει. Ο 45χρονος έχει συμβόλαιο για τη σεζόν 2014-15 όμως όπως προκύπτει από τα τελευταία ρεπορτάζ, δεν δέχθηκε πρόταση ανανέωσης για τρία χρόνια και προτίμησε να αποχωρήσει αντί να μείνει για έναν χρόνο χωρίς ενθουσιασμό και κίνητρο.

«Πρέπει να ανακοινώσω την απόφασή μου να τερματίσω το συμβόλαιό μου με την Γιουβέντους, το οποίο μας ένωνε για αυτή τη σεζόν» λέει στο video ο αλενατόρε. «Υπήρξε πολλή σκέψη για αυτή την απόφαση. Ας πούμε ότι το να νικάς είναι το πιο δύσκολο απ' όλα, όπου και αν είσαι. Μία ομάδα με τόσο μεγάλο πρεστίζ και ιστορία σαν την Γιουβέντους, είναι υποχρεωμένη να νικά πάντα, οπότε είναι δύσκολο. Παρόλα αυτά, κάποιος που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει και να είναι επιτυχημένος επιβιώνει και νομίζω ότι αυτό το έχω αποδείξει».

*Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, μέσω επιστολής που ανέβηκε στο επίσημο site μίλησε για την αποχώρηση του Κόντε τονίζοντας τα ρεκόρ και τους τίτλους που κατέκτησε και κατέληξε στο ότι η Μεγάλη Κυρία θα προχωρήσει χωρίς εκείνον στο τιμόνι.

«Χωρίς αυτόν η ομάδα χάνει πολλά. Πλέον είναι στο χέρι μας να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί και χωρίς εκείνον» είπε ο capitano της Γιούβε, Τζίτζι Μπουφόν.

Διαβάστε ΕΔΩ το θέμα που είχε γραφεί πριν δύο μήνες στο Gazzetta.gr για το ποιος θα βγει περισσότερο ζημιωμένος από το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

SERIE A Τελευταία Νέα