ΠΑΟΚ-Ντνιέπρ 0-1

ΠΑΟΚ-Ντνιέπρ 0-1

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Ντνιέπρ 0-1

bet365

Τα αποτελέσματα δεν ενδιαφέρουν τον Αναστασιάδη, που και κόντρα στην Ντνιέπρ (ήττα με 1-0) χρησιμοποίησε 2 διαφορετικές ενδεκάδες για τον ΠΑΟΚ δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα!

Υπάρχουν προπονητές που στα φιλικά κοιτάζουν να πάρουν αν μπορούν και το αποτέλεσμα και προπονητές που θεωρούν πως αυτά τα ματς είναι μόνο γι' αυτούς και τους παίκτες και όχι για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ξεκάθαρο πως ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, κάτι που ήδη ξέραμε και το δείχνει και στα δύο πρώτα του φιλικά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός όπως και κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης (ο «δικέφαλος» ηττήθηκε με 2-1), έτσι και σήμερα απέναντι στη Ντνιέπρ χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο. Και το έκανε γιατί πολύ απλά ήθελε μόνο να βγάλει τα συμπεράσματά του, τα οποία σίγουρα έβγαλε. Τώρα το αν είναι θετικά ή αρνητικά, μετά την ήττα με 1-0 από τους Ουκρανούς, τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Το σίγουρο είναι πως και πάλι ο ΠΑΟΚ έδειξε καλά στοιχεία στην άμυνα, αλλά όχι στην επίθεση, ενώ και στο δεύτερο ματς υπήρξε αμυντικό λάθος. Κόντρα στους Βέλγους το έκανε ο Βίτορ διώχνοντας τη μπάλα με το χέρι και απέναντι στους Ουκρανούς το έκανε ο Γιακουμής ανατρέποντας τον Κάλινιτς και δίνοντας την ευκαιρία στον Ζελέζνιοφ να διαμορφώσει στο 70' το 1-0 για την Ντνιέπρ.

Δύο ενδεκάδες και 4-3-3

Όπως αναφέραμε, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέβασε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα με το σύστημα να είναι 4-3-3. Στο πρώτο ο «δικέφαλος» κατέβηκε με τον Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια, ο Κίτσιου δεξιά στην άμυνα, οι Κατσικάς, Κιόσε κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Ρατς αριστερά. Ο Παναγιωτούδης στα χαφ μαζί με τον Σαββίδη, ενώ μπροστά τους ήταν ο Γκολάσα. Στην επίθεση αριστερά ξεκίνησε ο Μάρτενς, δεξιά ο Πόζογλου και προωθημένος ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο δεύτερο μέρος ο Άγγελος Αναστασιάδης ξεκίνησε με τον Γιακουμή στο τέρμα, τον Κωνσταντινίδης δεξιά τον Ποζατζίδη αριστερά και τους Σκόνδρα και Μαντούρο στο κέντρο της άμυνας. Στην τριπλέτα του κέντρου θα είναι οι Τζαλδάρης, Κάτσε, Πολύζος και μπροστά θα είναι οι Πόποβιτς αριστερά, Κουλούρης δεξιά και ο Αθανασιάδης στο κέντρο της επίθεσης.

Κακό το πρώτο μα παραλίγο αυτογκόλ

Όσον αφορά τον αγώνα, στο πρώτο μέρος το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες και κυρίως η ουκρανική που το πρωτάθλημά της ξεκινάει σε μια βδομάδα και λογικά θα έπρεπε να ήταν πιο έτοιμη, δεν ήταν καθόλου καλό. Οι φάσεις ήταν λίγες και σε μία από αυτές και συγκεκριμένα στο 39' ο Κωνσταντινίδης προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Μελίσσα. Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν αυτός που στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου κατάφερε να διώξει πολύ ωραία το σουτ του Ματέους.

Λάθος Γιακουμή και νίκη για Ντνιέπρ

Στο δεύτερο συνολικά το θέαμα ήταν καλύτερο με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί περισσότερο και την Ντνιέπρ να δείχνει έτσι και αλλιώς πιο έτοιμη. Οι Ουκρανοί ήταν αυτοί που σκόραραν και πήραν τη νίκη, όταν σε γέμισμα στην περιοχή, ο Γιακουμής που είχε καταφέρει να διώξει δυο φορές την μπάλα στο 69', έκανε πέναλτι στον Κάλινιτς στο 70' με τον Φινέτσκι να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 0-1. Στα τελευταία λεπτά ο «δικέφαλος» προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας και το δεύτερο φιλικό.

ΠΑΟΚ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μελίσσας, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Γκολάσα, Σαββίδης, Β. Παπαδόπουλος, Μάρτενς, Πόζογλου

ΠΑΟΚ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Μαντούρο, Πολύζος, Τζανδάρης, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Κάτσε

Ντνιέπρ: Μπόικο, Μαζούχ, Ντούγκλας, Φινέτσκι (73' Βλάντ), Κανκάβα (46' Πολιτίλο), Κονοπλιάνκα (73' Μπλιζνιτσένκο), Λεονάρντο Ντε Μάτος, Μπρούνο Γκάμα (46' Σελέζνιοφ), Ροτάν, Ζοζούλια (63' Κάλινιτς), Ματέους

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα