«Δοκιμάζει» Αμπέντ ο Πάρντιου!

«Δοκιμάζει» Αμπέντ ο Πάρντιου!

bet365

Την κατάσταση του Αμπέντ αναμένεται να τσεκάρει σήμερα ο τεχνικός της Νιουκάστλ, που αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Όλνταμ.

Στον Παναθηναϊκό παλεύουν να κρατήσουν τον Αμπεντ, έστω και δανεικό, όμως τα πράγματα δεν μοιάζουν τόσο εύκολα! Η Νιουκάστλ έχει ήδη απορρίψει τις πρώτες προτάσεις του «τριφυλλιού», ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Πάρντιου, ακόμα δεν έχει παρθεί η απόφαση για το μέλλον του παίκτη. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να δώσει το πρώτο του... τεστ, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάληξη της υπόθεσης.

Η Νιουκάστλ το βράδυ θα δώσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για το φετινό καλοκαίρι, με τον Πάρντιου να δηλώνει πως θα θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Αμπέντ, για τον οποίο μάλιστα, τονίζει πως επέστρεψε αρκετά βελτιωμένος! «Ο Μεχντί τα πήγε πολύ καλά στον Παναθηναϊκό και θα ήταν άδικο να μην εξετάσουμε την περίπτωσή του. Δεν είχα την ευκαιρία να τον παρακολουθώ, αλλά μοιάζει αρκετά βελτιωμένος, ειδικά στο κομμάτι της δύναμης που υστερούσε. Επίσης, έχει αποκτήσει και εμπειρίες, οπότε θέλω να τον δω σήμερα, κόντρα στην Όλνταμ», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο τεχνικός των «ανθρακωρύχων».

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, μάλιστα, ο Νταμπίζας κάνει προσπάθειες για νέο... ντιλ με την Νιουκάστλ, όμως οι «καρακάξες» θέλουν πριν πάρουν την τελική απόφαση, να δώσουν μία ευκαιρία στον Αμπεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα