«Έρχεται ο Σίλντενφελντ»

«Έρχεται ο Σίλντενφελντ»

Νίκος Ρόλλας
«Έρχεται ο Σίλντενφελντ»

bet365

Ο δανεισμός του «Σίφο» ολοκληρώθηκε, όπως τόνισε στο gazzetta.gr ο μάνατζέρ του και πλέον αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει τελικά το σίριαλ με την επιστροφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Και λέμε φαίνεται, καθώς με τις ομάδες από την Ρωσία κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αν δεν πέσουν πρώτα οι υπογραφές και στο τελευταίο έγγραφο.

Η υπόθεση του Κροάτη αμυντικού όμως, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πολύ δύσκολα θα παρουσιαστεί κάποιο εμπόδιο που θα τον αποτρέψει από το να βάλει και πάλι τα πράσινα... Πόσω μάλλον από τη στιγμή που Παναθηναϊκός και Ντιναμό έχουν ολοκληρώσει την ανταλλαγή εγγραφών, ενώ ο παίκτης έχει πάρει άδεια και έφυγε για την Κροατία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει στην Αθήνα.

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την Τρίτη, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr ο μάνατζέρ του Μάριο Κνεζ: «Ναι, όλα έχουν τελειώσει. Ελπίζουμε πως ο Γκόρντον θα είναι την Τρίτη στην Αθήνα, αφού μαζέψει τα πράγματα του».

Έτσι, ο Γιάννης Αναστασίου θα τον έχει στην διάθεσή του στο Κορωπί, ωστόσο δεν αναμένεται να μπει κατευθείαν σε φουλ ρυθμούς. Και αυτό γιατί η Ντιναμό προκειμένου να πιέσει τον Παναθηναϊκό, τον άφησε με τρεις μέρες ξεκούρασης μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κάτι που σημαίνει οτι έμπειρος αμυντικός θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα συντήρησεις για να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα