Μαραντόνα: «Δεν άξιζε το βραβείο ο Μέσι»

Μαραντόνα: «Δεν άξιζε το βραβείο ο Μέσι»

Μαραντόνα: «Δεν άξιζε το βραβείο ο Μέσι»

bet365

«Κόλαφος» και πάλι ο Μαραντόνα, που έκραξε τους Βραζιλιάνους, παραδέχτηκε πως ο Μέσι δεν άξιζε το βραβείο, το οποίο θα έπρεπε να πάρει ο Ροντρίγκες.

Απολαυστικός ήταν για ακόμα μία φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που με τις δηλώσεις του προκάλεσε ξανά αίσθηση. «Είμαι πολύ λυπημένος, σπαράζει η καρδιά μου για αυτή την ήττα, όμως εμείς φύγαμε με ψηλά το κεφάλι» είπε, με σαφείς αιχμές για την Βραζιλία. «Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους, Ρόχο, Γκαράι και Ζαμπαλέτα θύμισαν πολεμιστές στο γήπεδο» τόνισε.

Στην συνέχεια, ξεκίνησαν οι... επιθέσεις, με τον Σαμπέγια να είναι ο πρώτος που την πλήρωσε. «Θέλω να μάθω γιατί έβγαλε τον πολύ καλό Λαβέτσι, για να μπει ο ανέτοιμος Αγκουέρο. Εποίσης, όταν βγάζεις τον Πέρες για τον Γκάγκο, πας για την ισοπαλία. Όταν πας για την νίκη, βγάζεις τον Κλόζε και ερνάς στην θέση του τον Γκέτσε».

Το καλύτερο, όμως, ακολούθησε, αφού ο Μαραντόνα στην συνέχεια τόνισε πως, αν και λατρεύει τον Μέσι, δεν άξιζε να πάρει αυτός το βραβείο, το οποίο έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του Χάμες Ροντρίγκες. «Τον λατρεύω, θα του χάριζα τον ουρανό με τα άστρα, αλλά το βραβείο δε το άξιζε. Δικαιωματικά, ανήκει στον Χάμες Ροντρίγκες, αυτός ήταν ο κορυφαίος».

Τέλος, από τα βέλη του δεν θα μπορούσε να την γλυτώσει ούτε η Βραζιλία, χαρακτηρίζοντας καρναβάλι το γεγονός ότι παρά την 7αρα, οι φίλοι της «σελεσάο» υποστήριξαν τους Γερμανούς. Επίσης, τόνισε πως: «Εμείς χάσαμε τον τελικό δεχόμενοι ένα γκολ ενώ αυτοί αντίθετα δεν θα μπορέσουν να σβήσουν ποτέ τα επτά γκολ που δέχτηκαν».

 

Τελευταία Νέα