Λούκας: «Είμαι ευγνώμων σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη»

Gazzetta team
Λούκας: «Είμαι ευγνώμων σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο Λούκας Πέρεθ σε ισπανική ιστοσελίδα με αφορμή τον δανεισμό του στην Λα Κορούνια.

Ο Ισπανός μέσος μιλώντας στην ιστοσελίδα «lavozdegalicia» ανέφερε:

Για το χρονικό του δανεισμού του: «Ο ΠΑΟΚ μου συμπεριφέρθηκε σαν μεγάλη ομάδα που είναι με πολύ σεβασμό. Είμαι ευγνώμων στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, επειδή κατάλαβε πως αντιμετωπίζω οικογενειακό πρόβλημα και έπρεπε να βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου. Ελπίζω μία μέρα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Θα τους είμαι υπόχρεος για πάντα»

Για τα όσα είπε ο πρώην προπονητής της Λα Κουρούνια, Φερνάντο Βάσκεθ, ότι η ομάδα έψαχνε παίκτες δεύτερης διαλογής: «Όταν άκουσα τις δηλώσεις αυτές, ήθελα να μάθω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει πραγματικά. Ο ΠΑΟΚ ήταν στην αναμονή. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο προπονητή. Απλά πρέπει να ευχαριστήσω και την Ντεπορτίβο, η οποία με στήριζε συνέχεια.

Οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή δεν αφορούν τους παίκτες. Δεν πρέπει οι παίκτες να μπλέκουν με αυτά τα θέματα. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Ο Βάσκες με πήρε τηλέφωνο, αλλά εγώ ήμουν απορροφημένος με τις διαπραγματεύσεις μου με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που στην ουσία ολοκλήρωσε τον δανεισμό μου. Ούτε εγώ ήμουν, ούτε η Ντεπορτίβο. Ο ΠΑΟΚ είχε πάντα το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα