Η συμφωνία του Καπίνο

Η συμφωνία του Καπίνο

Gazzetta team
Η συμφωνία του Καπίνο

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάιντς και θα λαμβάνει 400.000 ευρώ το χρόνο.

Όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr από χθες, ο Στέφανος Καπίνο θα συνεχίσει την καριέρα του από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Bundesliga και τη Μάιντς, με το τυπικό μέρος της μεταγραφής του να ολοκληρώνεται την Δευτέρα.

Ο Παναθηναϊκός από την πώληση του νεαρού τερματοφύλακα θα βάλει στο ταμείο του 2,3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που την περίοδο που διανύουμε, μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι και σίγουρα θα κλείσει... τρύπες στην ΠΑΕ!

Από την άλλη, ο Καπίνο αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 400.000 ευρώ, ενώ η συμφωνία με γερμανική ομάδα είναι ότι θα μοιραστεί το χρόνο κάτω από τα δοκάρια μαζί με τον Γερμανό Λόρις Κάριους που είναι εκείνος 20 ετών.

Άλλωστε, ο Έλληνας πορτιέρο δεν πήγε στη Σπόρτινγκ επειδή δεν του εγγυήθηκαν χρόνο συμμετοχής, κάτι που βρήκε στη Μάιντς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα