Περιμένοντας τον Μασούντ η ΑΕΚ

Περιμένοντας τον Μασούντ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Περιμένοντας τον Μασούντ η ΑΕΚ

bet365

Εν αναμονή του Σοζέι Μασούντ βρίσκεται η ΑΕΚ, που εμφανίζεται να τα έχει βρει ουσιαστικά μαζί του, όμως ο παίκτης έχει προτεραιότητα την Ισπανία και ζήτησε ένα μικρό χρονικό περιθώριο.

Μπορεί η περίπτωσή του να μην είναι εύκολη, όμως η Ένωση παραμένει γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Ιρανού άσου. Έχοντας καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στον διεθνή μεσοεπιθετικό, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να ελπίζουν στην απόκτησή του, παρ' ό,τι ο Μασούντ εμφανίζεται να έχει ήδη δεχτεί πρόταση από ομάδα της Primera.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό οι δύο πλευρές φέρονται να τα έχουν βρει ουσιαστικά, όμως ο παίκτης έχει ως προτεραιότητά του ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα εξ ου κι έχει ζητήσει μία μικρή προθεσμία από την ΑΕΚ πριν δώσει την τελική του απάντηση. Αυτή αναμένεται να έρθει εντός των προσεχών ημερών και ο Δικέφαλος είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, εφόσον ωστόσο δεν κυλήσουν θετικά τα πράγματα, τότε θα προχωρήσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις που έχει στα υπόψιν του. Στις τάξεις της Ένωσης πάντως υπάρχει η αισιοδοξία ότι τελικά θα γίνει το deal κι ο παίκτης θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα