Στο επίκεντρο ο Αμπιντάλ

Στο επίκεντρο ο Αμπιντάλ

Δημήτρης Τομαράς
Στο επίκεντρο ο Αμπιντάλ

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ήταν πόλος έλξης όχι μόνο για τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και για τους παίκτες της Κράσνονταρ. Στο Σβατς και ο Ανδρέας Γιαννιώτης. ΣΒΑΤΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Αμπιντάλ όπου και εάν πηγαίνει στην Αυστρία αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού όχι μόνο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά και για άλλους φιλάθλους. Αυτό έγινε και στο Σβατς όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος με πανό, συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα έδωσαν τον δικό τους παλμό από την κερκίδα.

Στο Σβατς ταξίδεψαν οπαδοί από το Μόναχο και πολλές άλλες περιοχές που μετά το τέλος του φιλικού με την Κράσντονταρ έσπευσαν να βγουν φωτογραφία με τον Γάλλο άσο και να πάρουν αυτόγραφό του, κάτι που έκαναν και με άλλους ερυθρόλευκους. Το αξιοσημείωτο για τον Αμπιντάλ είναι πως πριν την έναρξη του αγώνα παίκτες της Κράσντονταρ τον αναζητούσαν για μία φωτογραφία

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός απέκτησε και άλλο μέλος στην Αυστρία. Ο νεαρός γκολκίπερ, Ανδρέας Γιαννιώτης, ήταν στο Σβατς. Ταξίδεψε από την Ελλάδα για να ενταχθεί στην προετοιμασία του συλλόγου και στην συνέχεια να κριθεί το μέλλον του. Ο Γιαννιώτης επρόκειτο να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας, κάτι το οποίο όμως δεν οριστικοποιήθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα