Μίτσελ: «Πιστεύω στην ομάδα»

Μίτσελ: «Πιστεύω στην ομάδα»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Πιστεύω στην ομάδα»

bet365

Ο Μίτσελ είδε κάποια θετικά σημάδια στο β' μέρος, τονίζοντας παράλληλα πως δεν παίρνει κανείς πρωτάθλημα με ένα φιλικό ματς.

«Mια βδομάδα προπονούμαστε, σημειώνουμε πράγματα θετικά, δουλεύουμε και συνεχίζουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μίτσελ μετά το τέλος του φιλικού με την Κρασνοντάρ. Οσο για το τι κρατάει από το πρώτο τεστ, ο Ισπανός απάντησε: «Στο δεύτερο μέρος είχαμε ρυθμό και κατοχή, δεν ήμασταν κακοί». Αναφορικά με την ήττα από τη ρωσική ομάδα, ο Μίτσελ πρόσθεσε: «Εφταιξε και ο άνεμος, το βαρύ χόρτο, όμως και πέρυσι ήταν έτσι τα αποτελέσματα, αλλά πήγαμε καλά» και κατέληξε: «Δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στο πρώτο ματς προετοιμασίας. Οπως και πέρυσι, το πιστεύουμε, πιστευω σε μας, με ηρεμία, θα είμαστε έτοιμοι». Οσον αφορά την εικόνα των φιλικών, ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε: «Μετράνε τα φιλικά για την ομάδα, δεν πρέπει να την δούμε όμως τώρα, αλλά στο πρωτάθλημα και στο Champions League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα