Ένταση στο CAS μεταξύ ΠΑΟΚ και ΕΠΟ

Gazzetta team
Ένταση στο CAS μεταξύ ΠΑΟΚ και ΕΠΟ

bet365

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση στο CAS για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, καθώς οι άνθρωποι του «δικεφάλου» ήρθαν σε αντιπαράθεση με την ΕΠΟ. Αισιοδοξία για την απόφαση.

Η κόντρα του ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ μεταφέρθηκε και εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στην αίθουσα του CAS, όπου γινόταν η συνεδρίαση για την προσφυγή που έχει καταθέσει ο «δικέφαλος» σχετικά με την αφαίρεση βαθμών που έχει υποστεί για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Εκεί, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ παρουσίασαν έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία η Ομοσπονδία συναινούσε στο γεγονός οτι δεν υπάρχει τρίτος βαθμός δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ανθρώπων της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να έρθουν σε αντιπαράθεση...

Παρά την κόντρα που δημιουργήθηκε, οι δικαστές του CAS συνέχισαν κανονικά την διαδικασία, που κράτησε συνολικά 6 ώρες, κάτι που ερμηνεύεται ως θετικό σημάδι από τον «δικέφαλο».

Από τον ΠΑΟΚ πάντως έλεγαν πως ο Παναθηναϊκός, που έχει έννομο συμφέρον, ζήτησε να ισχύσει κανονικά η τιμωρία, καθώς υπάρχει τραυματισμός παίκτη του Ολυμπιακού. Κάτι που οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν με φωτογραφίες και δημοσιεύματα...

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα