«Γερμανική σάμπα, όνειρο και χωρίς λόγια»

«Γερμανική σάμπα, όνειρο και χωρίς λόγια»

bet365

Οι Γερμανοί δεν έχουν λόγια για να περιγράψουν το 7-1 επί της Βραζιλίας, ενώ στη χώρα του καφέ γράφουν για ντροπή. Δείτε τα γερμανικά και βραζιλιάνικα πρωτοσέλιδα στο gazzetta.gr!

Η Γερμανία επικράτησε στον ημιτελικό του Mundial 2014 της διοργανώτριας Βραζιλίας με 7-1 και τα «πάντσερ» έκαναν άπαντες σε όλο τον κόσμο να τρίβουν τα μάτια τους με το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως είναι λογικό στη Γερμανία αποθέωσαν την Εθνική τους ομάδα με τα πρωτοσέλιδα να είναι επικά.... Ας πάμε όμως να τα δούμε!

H Bild κυκλοφόρησε σήμερα με φωτογραφία του Τόνι Κροος να... πετάει στην αγκαλιά του Σάμι Κεντίρα και γράφει στο εξώφυλλο της: «Χωρίς λόγια...»!

Η Morgenpost του Αμβούργου γράφει πως το σημερινό της φύλλο είναι ιστορικό και έχει βασικό τίτλο: «ramba samba» και στη συνέχεια γράφει: «Η Γερμανία χόρεψε και ζάλισε την Βραζιλία»!

Η Der tagesspiegel αποθέωσε την Εθνική Γερμανίας έχοντας στο πρωτοσέλιδο ως τίτλο: «Φανταστική στον τελικό» με τους Κλόζε και Κροος να πανηγυρίζουν ένα από τα 7 γκολ, ενώ η tz τα είπε όλα με μια λέξη: «Όνειρο»!

Από την άλλη πλευρά, η βραζιλιάνικη εφημερίδα «correiro» έχει στο πρωτοσέλιδο της τη λέξη: «Ντροπή» με μια φωτογραφία του πεσμένου στο χορτάρι Ζούλιο Σέζαρ, ενώ η εφημερίδα «economico» έγραψε πως: «Δεν χρειαζόταν» και έχει βασική φωτό μια Βραζιλιάνα.... άφωνη!

 

Τελευταία Νέα