Μπορεί να... τραβήξει και Αύγουστο για φορ

Μπορεί να... τραβήξει και Αύγουστο για φορ

Μπορεί να... τραβήξει και Αύγουστο για φορ

bet365

Το πολύ δυνατό όνομα που ψάχνει ο Ολυμπιακός για την επίθεση θα κλείσει πιο αργά από κάθε άλλη θέση. Γράφουν για deal ΑΠΟΕΛ-Ντε Βινσέντι οι Κύπριοι.

Οι ερυθρόλευκοι όπως σας γράψαμε και χθες θα πάρουν όλο τον χρόνο που χρειάζεται για μία τέτοια κίνηση. Πολύ απλά θέλουν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να φέρουν ένα πολύ καλό όνομα που θα κάνει την διαφορά στην επίθεση.

Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο η υπόθεση να... τραβήξει μέχρι τον Αύγουστου. Ο Ολυμπιακός αναζητά στράικερ κοιτάζοντας διάφορες αγορές αλλά και επιλογές. Στο μεταξύ οι Κύπριοι επανήλθαν για τον Τόμας Ντε Βινσέντι.

ΜΜΕ της χώρας όπως το portal Kerkida υποστηρίζουν πως ο Αργεντινός είναι από το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα και ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον μία ανάσα από το να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για να τον κλείσει και για τη νέα χρονιά. Εκτιμούν δε πως θα υπάρξει άμεσα ανακοίνωση.

* O Πατίμ Κασάμι που είναι ήδη Αθήνα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κλείσει άμεσα. Εφόσον επέλθει το deal θα μεταβεί άμεσα στο Ζέεφελντ.

** Η Μονακό ανακοίνωσε πως ο Ντινγκά θα είναι για άλλον έναν χρόνο ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

*** Σενάριο από την Γαλλία αναφέρει πως 26χρονος στόπερ Γιορίς Σαϊνατί θα αγωνιστεί του χρόνου στην Νιμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

**** Ο Ολυμπιακός έχοντας στείλει δικούς του ανθρώπους στο Μεξικό ευελπιστεί πως σύντομα θα κλείσει θετικά το θέμα του Άλαν Πουλίδο. Ο διεθνής άσος προς το παρόν κάνει διακοπές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα