Φιλικό και τέλος το Τιρόλο για Αστέρα

Φιλικό και τέλος το Τιρόλο για Αστέρα

Φώτης Καρακούσης
Φιλικό και τέλος το Τιρόλο για Αστέρα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Προπονήσεις στην Αυστρία τέλος για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης που την Τετάρτη δίνουν το τελευταίο τους φιλικό κόντρα στην Ζεσταφόνι (19:00) και την Πέμπτη επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Έχοντας πιο νωρίς από όλους αγωνιστικές υποχρεώσεις και συγκεκριμένα παίζοντας με την Ροβανιέμι στις 17 του μήνα στη Φιλανδία για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, είναι λογικό να τελειώνει και πιο νωρίς το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι Αρκάδες έκαναν σήμερα στο Τιρόλο την τελευταία τους προπόνηση και αύριο Τετάρτη θα δώσουν και φιλικό με την Ζεσταφάνι (19:00), πριν επιστρέψουν την Πέμπτη στην χώρα μας, για να βάλει ο Στάικος Βεργέτης τις τελευταίες πινελιές που χρειάζονται προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη με την Ροβανιέμι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα