Γλειφιτζούρια, σοκολάτες και... ασφάλειες! (vids)

Γλειφιτζούρια, σοκολάτες και... ασφάλειες! (vids)

Νίκος Αθανασίου
Γλειφιτζούρια, σοκολάτες και... ασφάλειες! (vids)

bet365

Τουρνουά ποδοβόλεϊ το απόγευμα στο Γκνιεβίνο με τους νικητές να παίρνουν σοκολάτες και τους χαμένους γλειφιτζούρια!

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο το πρωί του φιλικό επί πολωνικού εδάφους κόντρα στην Άρκα Γκντίνια(19:00 ώρα Ελλάδος-NOVA) και ο Γιάννης Αναστασίου έριξε την ένταση της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης. Το μενού είχε... ποδοβόλεϊ, με τον Έλληνα τεχνικό να χωρίζει τους παίκτες του σε τέσσερις ομάδες. Οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν απλοί. Η μπάλα έπρεπε να περάσει στο αντίπαλο τερέν με δύο επαφές το λιγότερο και αφού σκάσει μια φορά στο έδαφος μετά να κρατηθεί στον αέρα και να περάσει στην περιοχή του αντιπάλου.

Ο μεγάλος τελικός ήταν ανάμεσα στην ομάδα που αρχηγός ήταν ο Λαγός και σε εκείνη με μπροστάρη τον Τριανταφυλλόπουλο. Όπως ήταν λογικό ακούστηκαν μεγάλες ατάκες.

Ρισβάνης και Δώνης συγκρούστηκαν δύο φορές αν και στην ίδια ομάδα, με τον Ντίνα να τους φωνάζει «έλα μην τσακώνεστε, θα του βρουν... οι ασφάλειες»! Ο Αναστασίου ακούγοντας τον Ατζαγκούν να βγάζει κραυγές σε κάθε φάση, του είπε «έι Άτζα τι σημαίνουν αυτά που κάνεις»; ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος παραπονιόταν για το γεγονός πως στην αντίπαλη ομάδα έκανε σερβίς... αποκλειστικά ο Ντίνας!

Στον μεγάλο τελικό, λοιπόν, η ομάδα του Λαγού έκανε την ανατροπή και στο τέλος του χρόνου νίκησε με 12-11! Κάτι που... εξαγρίωσε τον «Τριάντα», ο οποίος κλώτσησε τις μπάλες που βρήκε μπροστά του και φώναζε «θα παίζαμε μέχρι να χάσουμε; Εντάξει τελείωσε το ελληνικό πρωτάθλημα».

Σοκολάτες και γλειφιτζούρια!

Από κει και πέρα, ο γυμναστής Γιούσεφ Φος είχε φροντίσει να έχει και έπαθλο το τουρνουά! Οι νικητές παρέλαβαν σοκολάτες και το χάρηκαν δεόντως ενώ η τελευταία ομάδα που είχε ως αρχηγό τον Ζέκα, πήρε γλειφιτζούρια, με τον πλακατζή Πορτογάλο να μην μπορεί να δεχθεί την τελευταία θέση και να πηγαίνει... συννεφιασμένος για το βραβείο!

*Μπεργκ και Πέτριτς ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα