Εισαγγελική έρευνα για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο!

Gazzetta team
Εισαγγελική έρευνα για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο!

bet365

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας διεξάγει έρευνα η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα εκδώσει το πόρισμά του.

Ο εισαγγελέας συνεχίζει την έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πόρισμά του αναμένεται να προκαλέσει... σεισμό! Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και χρειάζεται ακόμα καιρός για να ολοκληρωθεί η δικογραφία, αφού κάποιοi από τους ύποπτους ζήτησαν και πήραν διορία για να καταθέσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου. Ωστόσο, το περιεχόμενο της μέχρι στιγμής έρευνας είναι αποκαλυπτικό.

Συγκεκριμένα, ο αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αριστείδης Κορέας με έγγραφη πρότασή του ζήτησε από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο συγκροτήθηκε από τους Δικαστές Αναστάσιο Αναστασίου, Γεωργία - Ελένη Παπαγιαννοπούλου και Ιωάννη Μασσάλη να χρησιμοποιήσει στη δικογραφία που έχει τίτλο: «Ανακριτικές πράξεις επί εγκληματικών οργανώσεων» το υλικό της επικοινωνίας που έγινε γνωστό από την άρση του τηλεφωνικό απορρήτου. H απόφαση ήταν θετική.

Ο κύριος Κορέας έτσι συνεχίζει την έρευνά του χρησιμοποιώντας και το περιεχόμενο από τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, κατόπιν απόφασης για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Οι υποθέσεις αφορούν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, όπως αναφέρεται και στον τίτλο της δικογραφίας, δωροδοκία, αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και άλλες κακουργηματικές πράξεις, όπως ο εκβιασμός και η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι ύποπτοι, που είναι αρκετοί, προέρχονται από τα υψηλότερα στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται με διάφορους άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας. Στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, ο κύριος Κορέας αναμένεται να καταθέσει και το πόρισμά του. Ονόματα δεν είναι νόμιμο να δημοσιευτούν στην παρούσα φάση, καθώς βρισκόμαστε στο στάδιο της προανάκρισης και και δεν υπάρχει σχετική άδεια από τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο και την πρόταση του εισαγγελέα που έχουν διαρρεύσει στη δημοσιότητα, βασικό πρόσωπο στην φερόμενη εγκληματική οργάνωση είναι πρόεδρος ΠΑΕ, ο οποίος σε μια σειρά ηχογραφημένων τηλεφωνικών συνομιλιών υποπίπτει σε αδικήματα και κακουργηματικές πράξεις. Μιλάει με άλλους παράγοντες και στελέχη ομάδων, με πρόσωπα από ΜΜΕ και άλλα άτομα-κλειδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου, στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα