Αγκαλιά με Κασάμι ο Ολυμπιακός

Αγκαλιά με Κασάμι ο Ολυμπιακός

Αγκαλιά με Κασάμι ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα για τον Παϊτίμ Κασάμι και ολοκληρώνει ένα μεγάλο deal. Περνά από ιατρικά και... υπογράφει! Αισιοδοξία για Πουλίδο.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Κασάμι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα έδωσε όλα τις τελευταίες ημέρες για να ολοκληρώσει το deal. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικά και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, που θα είναι τριετές. Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα, ξεπέρασαν τα εμπόδια που είχαν παρουσιαστεί και όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα ταξιδέψει άμεσα στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Διαψεύσεις και... Ντουρμάζ!

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως υπάρχει κανένα θέμα για Κλόζε και Ντρογκμπά, όπως και για τον Μπιάνκι. Για τον Ιταλό η επισήμανση είναι πως σίγουρα δεν είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, αφού η σεζόν του στη Μπολόνια (3 γκολ) μόνο απογοητευτική χαρακτηρίζεται. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πάρουν τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για το θέμα απόκτησης του επιθετικού, ενώ για τον Πουλίδο δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Αναφορικά με τον Φολσβίνκελ είναι μία εκ των περιπτώσεων που έχουν προταθεί και εξεταστεί, αλλά και η δική του σεζόν στη Νόριτς ήταν κακή.

Για την θέση του εξτρέμ ο Ντουρμάζ εξακολουθεί να απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Έχουν γίνει και συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, την ώρα που παραμένει ανοιχτή η ανακοίνωση της μεταγραφής του Αρτούρ Μαζουάκου. Ίσως προκύψει και εντός της ημέρας, με τους Γάλλους να έχουν τονίσει πως έχει υπογράψει για πέντε χρόνια.

Καμία πρόταση για Μανωλά

Ακόμα στον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως υπάρχει πρόταση 10 εκατ. ευρώ της Άρσεναλ για Μανωλά και τα όποια άλλα σενάρια για Σανόγκο και όχι μόνο. Από την άλλη οι πληροφορίες που υπάρχουν για τον παίκτη είναι εφόσον φύγει ο πιο πιθανός προορισμός του δεν θα είναι η Αγγλία. Πρόθεση των Πειραιωτών να πουλάει τους ποδοσφαιριστές του σε καλές ομάδες, κάτι το οποίο ανεβάζει ακόμα περισσότερο το ευρωπαϊκό πρεστίζ του. Εξάλλου, στο Λιμάνι υπάρχουν τουλάχιστον 3 - 4 περιπτώσεις παικτών που απασχολούν ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Περιπτώσεις για τους οποίους προκύπτει πως έχουν γίνει κρούσεις. Κάτι βέβαια ιδιαίτερα θετικό για τον Ολυμπιακό καθώς αυτό πιστοποιεί πως αρκετοί παίκτες του είναι σε ζήτηση στην Ευρώπη.

Αισιοδοξία για Πουλίδο

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Μεξικό, όπου είχαν βρεθεί για να βοηθήσουν στην επίλυση του θέματος. Ο Πουλίδο θα στείλει εξώδικο στην Τίγκρες, με την οποία δεν προπονείται. Ο Μεξικανός φορ είναι σε διακοπές και όλα δείχνουν πως σύντομα θα βρεθεί στην Ελλάδα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα