«Σφήνα» Ατρομήτου για Τζιμπούρ

Gazzetta team
«Σφήνα» Ατρομήτου για Τζιμπούρ

bet365

Το μεγάλο «κόλπο» με την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ φαίνεται ότι θέλει να κάνει ο Ατρόμητος, με τον Γιώργο Σπανό να έχει στείλει μήνυμα στον Αλγερινό να μην κλείσει σε άλλη ομάδα.

Μπορεί η ΑΕΚ να πιέζει για τον «Τρομοκράτη» και την ίδια στιγμή ο ΑΠΟΕΛ να έχει κινηθεί ήδη για την απόκτησή του, όμως οι Περιστεριώτες φέρονται να μπήκαν... σφήνα για τον άλλοτε φορ του Ολυμπιακού και της Ένωσης, που είχε βρεθεί τον Γενάρη του 2006 στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο Γιώργος Σπανός έχει στείλει μήνυμα στον Τζιμπούρ να μην κλείσει σε άλλη ομάδα, αφού βλέπει στο πρόσωπο του 30χρονου φορ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπαδόπουλου, θέλοντας παράλληλα να φέρει κι έναν παίκτη-κράχτη στο Περιστέρι. Η περίπτωσή του θεωρείται ιδανική τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για εμπορικούς λόγους και παρά την φθίνουσα πορεία που είχε η καριέρα του τον τελευταίο χρόνο με τη μετακίνησή του σε Σίβασπορ και Νότιγχαμ, μπορεί στον Ατρόμητο να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα