Δεύτερη μέρα στο Ρέντη και μετά Αυστρία (vid)

Δεύτερη μέρα στο Ρέντη και μετά Αυστρία (vid)

Δεύτερη μέρα στο Ρέντη και μετά Αυστρία (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την 2η ημέρα της προετοιμασίας του στο Ρέντη και αναχωρεί την Δευτέρα για το Ζέεφελντ.

Διπλή προπόνηση είχε το κυριακάτικο πρόγραμμα για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Χωρισμένοι ξανά σε δύο γκρουπ, οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να περνούν (σταδιακά) από εργομετρικές εξετάσεις (από το πρωί μέχρι το απόγευμα). Όσοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν το Σάββατο τα προβλεπόμενα τεστ, έκαναν την Κυριακή προπόνηση στις 09:30 και στις 19:00.

Έκαναν αερόβιο πρόγραμμα και μετά έπιασαν και μπάλα. Δούλεψαν πάνω στην κατοχή και την καλή κυκλοφορία. Πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ της Αυστρίας (που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας) οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν μία ακόμα προπόνηση (το πρωί στις 09:30). Η αποστολή για την Αυστρία θα γίνει γνωστή αμέσως μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα