Νεϊμάρ: «Το όνειρό μου δεν τελείωσε...» (vid)

Νεϊμάρ: «Το όνειρό μου δεν τελείωσε...» (vid)

Νεϊμάρ: «Το όνειρό μου δεν τελείωσε...» (vid)

bet365

Συγκινητικός ο Νεϊμάρ, αναφέρει ότι δεν ήταν γραφτό του να παίξει σε τελικό Μουντιάλ, αλλά τονίζει ότι το όνειρό του... συνεχίζεται και δηλώνει σίγουρος για τους συμπαίκτες του πως θα κάνουν τα πάντα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν ο μεγάλος άτυχος για τη Σελεσάο, καθώς παρά την πρόκριση επί της Κολομβίας, βγήκε νοκ άουτ για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το χτύπημα που δέχτηκε από τον Ζουνίγκα θα τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον ένα μήνα, αλλά ο ίδιος δεν απογοητεύεται. Ένα 24ωρο μετά τον τραυματισμό του, δηλώνει ότι θα επιστρέψει δριμύτερος κι ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξή τους.

«Είναι πολύ δύσκολη ώρα και δεν βρίσκω πολλά λόγια για να περιγράψω το τι γίνεται στο μυαλό και την καρδιά μου. Θέλω μόνο να σας πω ότι θα επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την υποστήριξη και να σας πω ότι το όνειρό μου δεν τέλειωσε ακόμα. Διεκόπη, αλλά συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να στεφθούμε πρωταθλητές. Είχα όνειρο να αγωνιστώ σε τελικό Μουντιάλ, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει αυτή την φορά. Ξαναλέω, όμως, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Εγώ και εσείς όλοι μαζί θα είμαστε μαζί με τους παίκτες της Βραζιλίας για να πανηγυρίσουμε. Σας ευχαριστώ όλους και καλή τύχη», ήταν το μήνυμα του σταρ της Μπαρτσελόνα.

 

Τελευταία Νέα