Αργεντινή - Βέλγιο, για μια θέση στα ημιτελικά

Gazzetta team
Αργεντινή - Βέλγιο, για μια θέση στα ημιτελικά

bet365

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη της Αργεντινής με το Βέλγιο (19:00, ΝΕΡΙΤ) για μια θέση στα ημιτελικά του Μουντιάλ, με τις δύο χώρες να μην έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους.

Η Αργεντινή με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει πείσει και δείχνει να τα περιμένει όλα από τον Μέσι. Τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην Ελβετία και χρειάστηκε μια ακόμα ατομική προσπάθεια του άσου της Μπαρτσελόνα για να ξεκλειδώσει την άμυνα της αντιπάλου της.

Ο Αλεχάνδρο Σαμπέλα σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με το 4-3-3, το οποίο πάντως, δεν φάνηκε να αποδίδει καρπούς με κλειστές άμυνες, όπως για παράδειγμα της Ελβετίας.

Το Βέλγιο παρουσιάζει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ της ιστορίας του και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν θα φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Έρικ Βίλμοτς δεν έχει καταφέρει ούτε αυτή να εντυπωσιάσει ως τώρα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα επιλέξει το 4-3-3, με την πίστη ότι η ομάδα του σε αυτό το ματς θα βρει περισσότερους κενούς χώρους.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Αλεχάνδρο Σαμπέλα): Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Φερνάντες, Γκαράι, Μπασάντα, Γκάγκο, Μασεράνο, Ντι Μαρία, Μέσι, Ιγκουαίν, Λαβέτσι

ΒΕΛΓΙΟ (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Αλντερβαϊρελντ, Βαν Μπούιτεν, Κομπανί, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Φελαϊνί, Μέρτενς, Λουκάκου, Αζάρ

 

Τελευταία Νέα