«Βασικός κανόνας η ισορροπία»

Gazzetta team
«Βασικός κανόνας η ισορροπία»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση στο θέμα Καραγκουνη, ξεκαθαρίζοντας πως η μη επιστροφή του "τυπαρα" είναι ζήτημα ποδοσφαιρικό.

Ξεχωριστό κομμάτι είναι και θα είναι για την οικογένεια του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Καραγκούνης όπως τονίζουν από την ΠΑΕ, ξεκαθαρίζοντας πως η μεταγραφή δεν προχώρησε γιατί η νέα αγωνιστική αρχή που κάνει το «τριφύλλι» είναι υπεράνω οποιουδήποτε προσώπου...

Επίσης, υπογραμμίζονται οι ριζικές αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα με στόχο τον σχεδιασμό μιας νέας ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, όπως επίσης και η συσπείρωση που υπάρχει στον κόσμο της ομάδας. Ακόμα, ως βασικό κανόνα ο νέος Παναθηναϊκός έχει την ισορροπία, κάτι που ουσιαστικά έβαλε το... στοπ στην επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Συγκεκριμένα, για το θέμα Καραγκούνη, τόνιζαν από την ΠΑΕ:

«Αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Καραγκούνη, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επισημαίνει τα εξής:

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό και τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και στον σχεδιασμό μιας νέας ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, συσπειρώνοντας τον κόσμο και εμπνέοντας τους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο δυναμικό του.

Το μοντέλο που αντανακλά σήμερα ο Σύλλογος, αφορά κυρίως στη δημιουργία μιας νέας υγιούς ομάδας, με την ανάδειξη νέων παικτών και με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενωμένο στις κερκίδες της Λεωφόρου.

Σε αυτό το μοντέλο, η ισορροπία αποτελεί βασικό κανόνα, που ο νέος Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να αψηφήσει.

Ο Παναθηναϊκός του σήμερα και του αύριο έχει ξεκάθαρο ενωτικό πρόσωπο αλλά είναι και υπεράνω οποιουδήποτε προσώπου. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη των πραγμάτων ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστό κομμάτι της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει να κάνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα