Πέτριτς σημαίνει... killer! (vid)

Πέτριτς σημαίνει... killer! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Πέτριτς σημαίνει... killer! (vid)

bet365

Ο Κροάτης στράικερ δείχνει την κλάση του στην προετοιμασία και αν είναι υγιής θα κάνει... παπάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. ΑΠΟΣΤΟΛΗ Γκνιεβίνο: Νίκος Αθανασίου.

Η... βόμβα με την απόκτηση του ως «αντί-Φιγκερόα» έσκασε τον περασμένο Γενάρη αλλά λόγω των προβλημάτων που είχε δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά. Ο Γιάννης Αναστασίου πιστεύει πολύ σε εκείνον και αυτός θέλει να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό που φόρτωνε με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. O λόγος για τον Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης στράικερ έκανε... επίδειξη δύναμης στην άσκηση με τα τελειώματα έπειτα από σέντρες στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.

Έστελνε την μπάλα μέσα με κάθε τρόπο. Ειδικά το πως έβαζε το σώμα του είτε για να υποδεχθεί την μπάλα είτε για να τελειώσει μια φάση, ήταν για σεμινάριο.
Αν είναι υγιής και δεν αντιμετωπίσει θέματα με μυικούς τραυματισμούς είναι δεδομένο πως θα κάνει... παπάδες με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η αξία του είναι δεδομένη, έχει ξεκινήσει... φορτσάτος και μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο για τον φετινό Παναθηναϊκό. Μία παρουσία που ανεβάζει αγωνιστικό επίπεδο το «τριφύλλι».

Δείτε στο βίντεο τον Πέτριτς να... σκοτώνει τον τερματοφύλακα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα