Αστέρας Τρίπολης - Δυναμό Δρέσδης 0-1

Αστέρας Τρίπολης - Δυναμό Δρέσδης 0-1

bet365

Την ήττα στο πρώτο του φιλικό από την Δυναμό Δρέσδης με 1-0 γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης σε ένα ματς που διεξήχθη στο Γιένμπαχ της Αυστρίας.

Μετά το τρέξιμο που υπήρξε από την πρώτη μέρα που ο Αστέρας πάτησε στο Τιρόλο, σήμερα Πέμπτη ήρθε η ώρα για το πρώτο φιλικό. Αντίπαλος ήταν η Δυναμό Δρέσδης, με τους Αρκάδες δείχνοντας τα απολύτως δικαιολογημένα για την εποχή, σημάδια κόπωσης να γνωρίζουν την ήττα με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας στάθηκε καλύτερα, ειδικά στην άμυνα και θα μπορούσε στο ξεκίνημα με τους Ουσέρο και Μπακασέτα να χάνουν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στην συνέχεια οι Γερμανοί ισορρόπησαν, χάνοντας και αυτοί τις δικές τους ευκαιρίες για να βρεθούν μπροστά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό τα πόδια ήταν πιο βαριά με τη Δυναμό να παίρνει τη νίκη με τέρμα που πέτυχε ο Κομβάλιους στο 61’. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πλάσαρε στο τετ α τετ τον Μπαντή, αλλά ο Σανκαρέ πρόλαβε να καλύψει την εστία του Αστέρα και να απομακρύνει την μπάλα.

Προς το τέλος του αγώνα οι Τριπολιτσιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν, σε ένα ματς που βέβαια σημασία είχε το ξεμούδιασμα και το να μπουν και πάλι οι παίκτες σε ρυθμούς αγώνα και όχι βέβαια το αποτέλεσμα.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι (46’ Κιτόκο), Κυριακόπουλος (46’ Παντελιάδης), Ζησόπουλος (46’ Σανκαρέ), Γκόιαν (65’ Καστριτσέας), Κουρμπέλης (46’ Τσοκάνης), Μηλιώτης (46’ Παπαχρήστος), Ουσέρο (46’ Τριανταφύλλης), Μπαράλες (46’ Νίκο Φερνάντεθ), Ντε Μπλάσις (33’ Μουνάφο), Μπακασέτας. Δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Θεοδωρόπουλος, Κόκκαλης, Βελίσσαρης, Τορμένα.

Δυναμό Δρέσδης: Σόλτζ, Έρτμαν, Χέφελε, Χάρτμαν, Τεξέιρα, Κομβάλιους (69’ Μπάουμαν), Τούρκχολτζ, Ευάρτζογκιτζ (46’ Βουτσάι), Κοχ (58’ Φίελ), Στεφάνιακ, Βόκαχ (71’ Μίλντε).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα