Στο CAS του Ντέιβιντ για Παναθηναϊκό (pic)

Στο CAS του Ντέιβιντ για Παναθηναϊκό (pic)

Gazzetta team
Στο CAS του Ντέιβιντ για Παναθηναϊκό (pic)

bet365

Πιθανός κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό από την υπόθεση του Ντέιβιντ, την οποία και πρόκειται να εξετάσει το CAS στις 23 Ιουλίου, αναφορικά με την προσφυγή που έχει καταθέσει από το 2010 η πρώην ομάδα του, Παλμέιρας κατά των «πρασίνων» και του παίκτη.

Μία παλιά υπόθεση έρχεται να απασχολήσει το Τριφύλλι και συγκεκριμένα του Ντέιβιντ Μπραζ που πέρασε για ένα πολύ μικρό διάστημα από τον Παναθηναϊκό κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09. Η πρώην ομάδα του, Παλμέιρας είχε κινηθεί κατά των «πρασίνων», αλλά και του παίκτη υποστηρίζοντας πως είχε ακόμα συμβόλαιο όταν υπέγραψε κι όπως ανακοίνωσε το CAS θα εξεταστεί στις 23 Ιουλίου.

Οι Βραζιλιάνοι ζητούν μάλιστα 1,5 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό, που την ίδια στιγμή έκανε ουσιαστικά μία πρόωρη έφεση, ούτως ώστε σε περίπτωση δικαίωσης της Παλμέιρας να γίνει άμεσα η εκδίκαση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η απόφαση θα καθυστερήσει, αλλά δεν αποκλείεται ακόμα κι αν χαθεί για τους Βραζιλιάνους, να τους επιδικαστεί κάποιο ποσό ως «τροφεία» του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα