Οι επαρχιακές «μάχες»

Οι επαρχιακές «μάχες»

bet365

Μπορεί τα μεγάλα ντέρμπι να κλέβουν την παράσταση όμως και οι... μάχες της επαρχίας έχουν την ομορφιά τους. Σε ποιές αγωνιστικές θα γίνουν.

Εκτός από τις κρητικές «μονομαχίες» η Σούπερ Λιγκ θα έχει και το ντέρμπι του Πανθρακικού με την Ξάνθη για άλλη μία σεζόν. Στην 3η αγωνιστική θα αναμετρηθούν στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης με τον Πλατανιά. Την... σκυτάλη παίρνουν μετά ο ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, ο Πλατανιάς με τον ΟΦΗ και τελικώς η Σκόντα Ξάνθη με τον Πανθρακικό. Το πρόγραμμα των επαρχιακών ντέρμπι (σ.σ. που αφορούν επί της ουσίας τις τοπικές... μάχες) ανά αγωνιστικές έχει ως εξής: 3η αγωνιστική / 20ή αγωνιστική: Εργοτέλης - Πλατανιάς, 6η αγωνιστική / 23η αγωνιστική: ΟΦΗ - Εργοτέλης, 16η αγωνιστική / 33η αγωνιστική: Πλατανιάς - ΟΦΗ και 17η αγωνιστική / 34η αγωνιστική: Σκόντα Ξάνθη - Πανθρακικός. Οι άλλες αναμετρήσεις της επαρχίας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για φέτος είναι οι: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα (11 / 28η αγωνιστική) και ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ (12 / 29η αγωνιστική).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα