Όλα τα ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ!

Όλα τα ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ!

bet365

Λίγα και... καλά. Διαβάστε ποια είναι τα φετινά ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ και τις αγωνιστικές διεξαγωγής τους.

Τα μεγάλα φετινά ντέρμπι είναι όπως είναι λογικό και φυσικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (κυρίως) και από εκεί τα πέρα τα ματς του ΠΑΟΚ με τους δύο «αιωνίους». Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός πήρε τον κλειθάριθμο 5, ο Παναθηναϊκός τον αριθμό 13 και ο ΠΑΟΚ το 9. To πρώτο χρονικά ντέρμπι της κατηγορίας ανέκυψε για την 6η αγωνιστική όπου οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν στο Καραϊσκάκη τον δικέφαλο του Βορρά.

Αντιστοίχως οι δύο ομάδες θα τα... πουν στην Τούμπα στην 23η αγωνιστική. Στην 8η αγωνιστική θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Το ματς θα γίνει στο φαληρικό γήπεδο. Στον Β' γύρο οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν στην 25η αγωνιστική. Στην 10η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και στην 27η αγωνιστική θα γίνει η... μάχη των δύο για τον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα