Ο Αγραφιώτης Πρόεδρος στην Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Ο Αγραφιώτης Πρόεδρος στην Σούπερ Λίγκα

bet365

Με σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού είναι ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης και αναπληρωτής ο β' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Στράτος Σωπήλης. Οι αποφάσεις των Δ.Σ και Γ.Σ.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός ψηφίστηκε κι από τα 18 μέλη του συνεταιρισμού, όπως κι ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η επιλογή των δύο προσώπων έγινε στο πλαίσιο συνεννόησης και συναίνεσης μεταξύ των δύο "αιωνίων". Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έδωσε το "παρών", πρότεινε τον Τάκη Αγραφιώτη για πρόεδρο της Super League, ενώ αντίστοιχα η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρότεινε τον Στράτο Σωπήλη για αναπληρωτή πρόεδρο.

Ποιος είναι ο Τάκης Αγραφιώτης

Ο Τάκης Αγραφιώτης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ τη διετία 2007-09, ενώ από το 2012 έως τον Μάιο του 2013 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Έχει υπάρξει άμεσος συνεργάτης του, τότε, υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, με τον οποίον έχει στενή φιλία από την εποχή που ήταν προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Έγκριση για Νίκη, Κέρκυρα, επιτροπή για διαιτησία και δανεισμούς

Όσον αφορά τις άλλες αποφάσεις του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, όπως ήταν φυσιολογικό εγκρίθηκαν οι εγγραφές των Κέρκυρας και Νίκης Βόλου, ενώ αποφασίστηκε να συγκληθεί επιτροπή που θα ασχοληθεί με τα θέματα της διαιτησίας και των δανεικών παικτών. Αναλυτικά οι αποφάσεις έχουν ως εξής:

Αποφάσεις Δ.Σ. & Γ.Σ. Super League 1/7/2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση της Super League αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η εγγραφή των ΠΑΕ Α.Ο.Κ. και Νίκη Βόλου στη Super League.

2/ Πρόεδρος της Super League εξελέγη ομόφωνα ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο κ. Στράτος Σωπήλης, Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

3/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014-15.

4/ Αποφασίστηκε να συγκληθεί εντός των προσεχών ημερών η επιτροπή επί θεμάτων Διαιτησίας & Δανεισμών, προκειμένου να κωδικοποιηθούν συγκεκριμένες προτάσεις των ΠΑΕ-Μελών και να συζητηθούν με την ΕΠΟ.

5/ Αποφασίστηκε ομόφωνα η οικονομική στήριξη της Football League.

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

1/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προκυρήξεις Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ και Αγώνων Κατάταξης (Play Off) 2014-2015.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα